Üzleti partnereknek

Célunk olyan bérleti és üzemeltetési megállapodások megkötése, amely kölcsönösen előnyös mind az üzemeltetett terület tulajdonosának, mind a szolgáltatást igénybe vevő autósoknak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot,

  • ha Önnek beépítetlen üres területe van!

Azonnal értéket teremtünk, levesszük a terület karbantartásával, költségeivel kapcsolatos terhet a válláról. Felelősséget vállalunk a parkoló kialakításáért, vállaljuk a bejelentéssel és az engedélyeztetéssel kapcsolatos eljárásokat, hosszú távon folyamatos bevételhez juttatjuk Önt, illetve vállalkozását, figyelembe véve elvárásait az ingatlan végfelhasználását tekintve.

 

  • ha Önnek üzemeltetőre van szüksége új, vagy meglévő Garázsához, illetve Parkolóházához!

Véleményünk szerint egy jó szolgáltatás a megfelelő tanácsadással kezdődik.

Otthonosan mozgunk a magyar piacon elérhető parkolási rendszereket beszállító cégek termékei között. Elkötelezettek vagyunk a modern technológia iránt, így ma már minden új területünket „okos” alkalmazás integrálásával egészítjük ki.

Szívesen támogatjuk szakértelmünkkel egy-egy új projekt megvalósulását, vagy meglévő területek modernizálását. Részt veszünk a megfelelő parkolási rendszer kiválasztásában, a lokális adottságok figyelembe vételével tanácsot adunk az üzleti stratégia kialakításához, átvesszük, és magas minőségben üzemeltetjük a parkolót, felelősséget vállalva az Ön beruházásáért! Erős kapcsolatot alakítunk ki mind az egyéni, mind a szerződéses partnerekkel.